Ak Parti Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Adayları Odamızı Ziyaret Etti

Ak Parti Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Adayları Muharrem Delibaş, Muhammet Emin Yenilmez ve Nihat Gürsoy odamızı ziyaret ederek, Meclis Üyelerimiz ve Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldiler.

28 Şubat 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Ak Parti Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Adayları; seçilmeleri durumunda gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler ve planlanan yönetim anlayışı ile ilgili bilgi verdiler. Buna ek olarak, ilçemiz Ardeşen’in gelişmesi ve kalkınması için yapılacak tüm çalışmalarda iş birliği ve istişare içerisinde hareket ederek çalışacaklarını ifade ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu da; üyelerimizden ve girişimcilerimizden gelen talepler doğrultusunda Ardeşen TSO olarak üzerinde çalışmış oldukları ve her platformda dile getirdikleri taleplerimizi ve beklentilerimizi İl Genel Meclis Üyesi Adaylarına ilettiler. Özellikle Orta Ölçekli Sanayi Sitesi, Oteller Bölgesi ve Çay Köy Projesi, Kentsel Dönüşüm ve Yöresel Kültür Festivalleri konusunda üyelerimizden ve girişimcilerimizden yoğun bir talep olduğuna vurgu yaptılar.

Ardeşen TSO olarak, Ak Parti Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Adayları Muharrem Delibaş, Muhammet Emin Yenilmez ve Nihat Gürsoy nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ufuk2020 Kobi Aracı Mükemmeliyet Mührü (Seal Of Excellence) Çağrısı Açıldı
Okuyorum , Yazıyorum , Sunuyorum Projesine Başkan Kuyumcu'dan Destek