4. Atmaca ve Şahin Güzellik Beceri ve Doğaya Salım Festivali

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, 4 Kasım 2023 Cumartesi günü düzenlenen 4. Atmaca ve Şahin Güzellik Beceri ve Doğaya Salım Festivali’ne katılım sağladı.

Ardeşen TSO olarak, bölgemizde ve ilçemizde kültürel yaşamın bir parçası olan, türkülere konu olan, nesilden nesile aktarılan ve yöre insanının vazgeçilmez bir tutkusu olan atmaca ve şahin kültürü temalı festivalin düzenlenmesinde emeği geçen başta Ardeşen Belediye Başkanımız Avni Kâhya ve tüm paydaşlara yürekten teşekkür eder, bu yıl dördüncüsü düzenlenen festivale katılım sağlayan ve dereceye giren tüm yarışmacıları tebrik ederiz.

Ardeşen TSO İhracat Danışmanlığı ile Hedef Pazar Kapasitesini Geliştiriyor ve Dünyaya Açılıyor Projesi 2. Etap Çalışmaları Tamamlandı
Başkan Kuyumcu'dan Sağlık Çalışanlarına Destek Mesajı
Kurumsal Web Sitemiz Yenilendi