35. VERGİ HAFTASI KUTLANIYOR (26 ŞUBAT - 3 MART 2024)

Vatandaşa yönelik tüm kamu hizmetlerinin seri ve etkin bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağının yaratılmasında vergi gelirleri büyük önem taşır. Vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası “Vergi Haftası” olarak kutlanmaktadır. 1990 yılından bu yana her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanmakta olan "Vergi Haftası" kapsamında vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amaçlarıyla Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yürütülmektedir. Vatandaşlarımızın ve Defterdarlık bünyesinde görev yapan personellerin Vergi Haftası’nı kutluyor, tüm vergi mükelleflerine bol kazançlar diliyoruz.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

Yabancı İşçi Çalıştırılması İzni İle İlgili Önemli Duyuru
Başkan Kuyumcu Pera Eczanesi Açılış Törenine Katıldı
DK Kitap Kırtasiye Ltd. Şti. Firması Yetkililerinden Odamıza Ziyaret