23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

İnanıyoruz ki yarınlarımızı temsil eden çocuklarımız geçmişten aldıkları güçle, geleceği şekillendirecek, müreffeh bir Türkiye' nin barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir.

Bu duygularla siz çocuklarımıza armağan edilen ve milli iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesi temennisiyle "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı" kutluyoruz.

Yolcu ve Yük Taşımacılığı Yetki Belgesi Sahiplerine Önemli Duyuru
Ardeşen tso 2019/Şubat 11. Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Ardeşen TSO 140. Yönetim Kurulu Toplantısı
Rusya Federasyonu'nda Koronavirüs Salgınıyla Mücadelede Alınan Tedbirler
Ardeşen TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Murat Gül TOBB Başkanımızında katıldığı Video Konferansa Katıldı
Online Export Akademi Programı Duyurusu