23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

Ardeşen Hükümet Konağı önünde gerçekleşen program çelenk sunumu ile başlayıp, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehit ve gazilerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şanlı bayrağımızın göndere çekilmesiyle devam etti.

Törene İlçe Kaymakamımız Sn. Ekrem Çeçen, Belediye Başkanımız Sn. Avni Kâhya, ilçe protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törene odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu katılım sağladı.

Daha sonra R.T.E. Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Kapalı Spor Salonu’nda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu kutlama programına geçildi.

Başkan Kuyumcu'dan Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Öğrenme Şenliği Programı
Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Alaattin Kızıltan'dan Odamıza Ziyaret
Rize İl Genç Girişimcileri İcra Komitesini Seçti
Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı'dan Fakülte Taksi Durağına Ziyaret