23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

Ardeşen Hükümet Konağı önünde gerçekleşen program Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Yazar tarafından çelenk sunumu ile başlayıp, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehit ve gazilerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şanlı bayrağımızın göndere çekilmesiyle devam etti.

Törene İlçe Kaymakamımız Sn. Ekrem Çeçen, Kaymakam Refiki Sn. Uğur Savaş, Belediye Başkanımız Sn. Avni Kâhya, ilçe protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törene odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu katılım sağladı.

Daha sonra Cumhuriyet İlkokulu’nun hazırlamış olduğu program için, Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçildi.

Burada Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okunması, Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma, Anasınıfı Öğrencilerinin “Türkiyem ve Anadolu Ateşi” Adlı Gösterileri, “23 Nisan” Şiirleri Okunması, “Müzikli Ritim, Hadi Bakalım Kolay Gelsin ve Tebessüm” Adlı Gösteriler, “Dünya Çocuk Bayramı” Adlı Şiirinin Okunması, Koro Performansı, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra Kaymakamımız Sn. Ekrem Çeçen programda emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettikten sonra program son buldu.

Ardeşen TSO ve Hopa TSO Başkanlarından Üyemize Ziyaret
Ardeşen TSO Heyetinden Batum'da da Şubesi Olan Biberoğlu İnşaat'a Ziyaret
ODAMIZDAN ÜYELERİMİZE ZİYARET
Odamızdan Üniversite Rektörümüz Sn. Hüseyin Karaman'a Ziyaret