2022 Yılı Emlak Vergisi Arsa Değerinin Yeniden Tespiti Toplantısı

Ardeşen ilçesinde arsalar için 2022 yılı yeniden değerleme komisyon toplantısı yapıldı.

Bilindiği üzere, 213 sayılı Vergi Usul Kanununun mükerrer 298. maddesinin (B) fıkrasına göre, yeniden değerleme oranı, her yıl yeniden değerlendirme yapılmakta. Bu bağlamda Ardeşen Belediyesi toplantı salonunda arsa için 2022 yılı yeniden değerlendirme komisyon toplantısı yapıldı.

Ardeşen Belediyesi Toplantı salonunda yapılan komisyon toplantısına Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Tapu Müdürü Halil Üstündağ, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Murtaza Özyanık, Ardeşen Vergi Dairesi Müdür Vekili Erol Sütlüoğlu, Ardeşen Belediyesi Muhasebe Müdürü Adil Erdem, Ardeşen Belediyesi Gelir İşleri Şefi İbrahim Kağanoğlu ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Komisyon Başkanı Adil Erdem’in Komisyon Üyeliklerinin ise İbrahim Kağanoğlu ve Halil Üstündağ’ın yaptığı toplantıda İlçe geneli 2022 yılı arsa bedelleri konuşuldu.

Ölçü ve Tartım Aletleri Muayenesi İçin Son Gün 28 Şubat 2019
Odamızdan Ardeşen TSO Üyesi Tekmar AVM Açılışına Katılım