19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çelenk Sunma Programı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ardeşen Kaymakamlığı önünde düzenlenen çelenk sunma programı ile kutlandı. Düzenlenen programa odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu katılım sağladı.

Ardeşen Hükümet Konağı önünde çelenk sunumu ile başlayan program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kahraman silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ay yıldızlı bayrağımızın göndere çekilmesiyle devam etti. Daha sonra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerin hazırlamış olduğu program için, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Spor Salonuna geçildi.

Törene Kaymakamımız Ekrem Çeçen, Kaymakam Refiki Uğur Savaş, Belediye Başkanımız Avni Kâhya, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ardeşen TSO olarak bu vesile ile bir kez daha 19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor; bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk Milleti'nin huzur ve güvenliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Uluslararası Tulum ve Müzik Festivaline Davet
Rize Artvin Havalimanı Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi