15-22 Nisan Turizm Haftası Kutlama Programı

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Fırtına Vadisi İrfan Tufan Karaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “15-22 Nisan Turizm Haftası Kutlama Programı’na” katılım sağladı.

20 Nisan 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen program kapsamında; günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, müzik ve şiir dinletileri, röportajlar, Rize Tanıtım Videosu gösterimi ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Bu vesile ile bir kez daha, eşsiz doğal güzellikleri, tarihi yapıları, yöresel lezzetleri ve temiz havası ile avantajlı bir konuma sahip olan bölgemizin ve ilçemizin turizm yönünden geliştirilmesine dair çalışmalarda Ardeşen TSO olarak göreve hazır olduğumuzu, paydaşlarımız ve üyelerimiz ile işbirliğine önem verdiğimizi belirtiyoruz ve "15 Nisan-22 Nisan Dünya Turizm Haftası'nı" kutluyoruz.

Odamız Üye Aidat Borcu Olan Üyelerimizin Dikkatine. Yapılandırma Son Günü 31.07.2018
Ardeşen TSO'dan Trabzon'da Düzenlenen Avrupa Birliği Yolunda Kobiler adlı Panele Katılım
Başkanımız'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sn. Orhan Çağatay'dan Odamıza Ziyaret