11. Rize Tanıtım Günleri İstişare Toplantısı

İstanbul'da 11.si düzenlenecek olan Rize Tanıtım Günleri kapsamında Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz' in ev sahipliğinde Ardeşen İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu başkanlığında Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ön, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Yazı İşleri Müdürü Mevlüt Altı, Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürü R. Hakan Bozkan, Ardeşen İlçe Kaymakamlığı Özel Kalem Murat Namlı, Ardeşen Kütüphane Bilgisayar İşletmeni Niyazi Gül, Ardeşen TSO Genç Girişimciler Kurulu Üyesi ve Formulaz Derneği Başkanı Murat Gül ve Ardeşen Belediye Başkanı Basın Danışmanı Salih Navdar' ın katılımları ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik.

Başkanımızdan "Dünya Çölleşme ile Mücadele Günü " Mesajı
TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu İle Birlikte Rize - Fındıklı TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Ettik
Ardeşen TSO'dan Ankara Liva YKB Erdem Hacıosmanoğlu'na Ziyaret
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası'ndan TOBB Başkanı Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret