11. Rize Tanıtım Günleri Etkinliği

İstanbul Rize Dernekler Federasyonunca (RİDEF) Rize Valiliği himayesinde gerçekleştirilen Rize Tanıtım Günlerinin 11.si İstanbul Maltepe sahilinde ki etkinlik alanında gerçekleştirildi.

16 ile 20 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Maltepe sahilinde düzenlenen etkinliklere Rize Valisi Kemal Çeber’ in yanı sıra Rize Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret Bayraktar, RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, İstanbul' da ki birçok ilçenin belediye başkanı ve kaymakamları ile kamu kurum ve kuruluşu temsilcileriyle STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe sahilindeki etkinlik alanında düzenlenen 11. Rize Tanıtım Günleri'ne katıldı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, festival alanını gezerek, Rize'nin ilçelerini temsil eden standlardan yöresel ürünler hakkında bilgi aldı. Horon oynayan çocukları bir süre izleyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan, onlarla fotoğraf çektirdi. Stant ziyaretleri esnasında Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a Rize'ye özgü bir kuş olan atmaca tablosu hediye edildi.

Rize’nin yöresel tatları, kültürü ve doğal güzellikleriyle İstanbul'a taşındığı ve “Kardeşçe buluşalım, çayla sohbet edelim” sloganıyla başlayan 11. Rize Tanıtım Günlerine Rize'nin 11 ilçesi geniş stantlarla katılarak, yörenin bütün kültürel argümanları sergilendi. Maketlerden oluşan Rize Konağı, Rize Evi, Değirmen, Kemer Köprü, Çay Bahçesi gibi çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

İlçemiz Ardeşen’in standında misafirleri karşılayan Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Rize’nin sahip olduğu tüm değerleri turizmin hizmetine sunmanın ve bu değerleri koruyarak gelecek nesillere miras bırakmanın önemine değindi. Başkan Kuyumcu tek tek bütün standları ziyaret etti.

Üyemiz Özel Volkan Yeniay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği , İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun da Katılımıyla Açıldı
Ardeşen TSO 83. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.
Ardeşen TSO Üyesi Duysak İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı.
Ardeşen TSO'dan Trabzon TSO'ya Ziyaret
Regaip Kandili Kutlama Mesajı