10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşımızın lideri büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefler asla unutulmamalıdır. Cumhuriyete, demokrasiye, laikliğe, çağdaşlığa gönül vermiş bizlerin, Atamızın bıraktığı eşsiz armağanı korumak ve kollamak adına verdiği mücadele asla bitmeyecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklâl mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti'ne olan inanç ve güveninden alan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhu şâd olsun.

Ardeşen İmam Hatip Ortaokulu Müzik Öğretmeni Elif Ezgi Çalık'a Plaket
Ardeşen TSO'dan Ardeşen Vergi Dairesi Müdürlüğüne Ziyaret
Odamızdan , Ardeşen Belediyesi Başkanlığına Seçilen Sn. Avni KAHYA'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Ardeşen TSO 2019 Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi