1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

Tüm farkı yaratan emektir. Emek olmadan hiçbir şey yetişmez. Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz.Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesidir. Dayanışmanın, iyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği bu anlamlı günde, alın teriyle ekmeğini kazanan başta işçi ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.

Bilim , Sanayi ve Teknoloji Rize İl Müdürü Sn. Erhan Kavaz'dan Odamıza Ziyaret
Ticaret Odaları Organ Seçimleri Ertelendi
"İstihdam Seferberliği 2019 Burada İş Var Teşvik Paketi " Bilgilendirme Seminerine Davet
Ardeşen TSO 'dan TARIMSAL AVM Üye İşyeri Açılışına Katılım