Yönetim Kurulu Başkanımız Rüyam Organizasyon İşletmesinin Açılışına Katıldı

Ardeşen' de kına-nişan-düğün ve açılış organizasyonu hizmetleri sunacak olan, Sn. Meral Varer ve Sn. Uğur Kulaberoğlu' na ait 'Rüyam Organizasyon' işletmesi, Ardeşen Kaymakamı Sn. Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Sn. Avni Kahya, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail Kuyumcu, esnaflar ve davetlilerin katıldığı tören ile hizmete açıldı.

ATSO olarak, 'Rüyam Organizasyon' işletmesi sahibi Sn. Meral Varer ve Sn. Uğur Kulaberoğlu' nu tebrik ediyor, işletmenin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini temenni ediyoruz.

Başkanımızdan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı
Odamız Rize TSO 'da Gerçekleştirilen İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı'na Katıldı
Ardeşen TSO Başkanı Metem Lisesi Öğrencileriyle Buluştu
Kısa Çalışma Düzenlemesi