Yönetim Kurulu Başkanımız Omy Mağazacılık Şube Açılışına Katıldı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyesi Habeş İnşaat Turizm İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Sn. Melek Yazıcı ve ATSO Disiplin Kurulu Üyesi Sn. Kenan Yazıcı' ya ait OMY Mağazacılık şube açılış törenine Ardeşen Kaymakamı Sn. Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Sn. Avni Kahya, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sn. Ali Tektaş ve Sn. Şenol Moral, ATSO Meclis Üyeleri, ATSO Kadın ve Genç Girişimciler Üyeleri, basın mensupları, esnaflar ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

09.04.2014 tarihinde gerçekleştirilen açılış sırasında ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail Kuyumcu, Ardeşen ekonomisine katkı ve istihdam sağlayan işyerlerine bir yenisinin daha eklendiğini ve ilçemize böyle nezih ve modern bir işletmeyi daha kazandırmalarından dolayı üyemiz Sn. Melek Yazıcı ve Sn. Kenan Yazıcı' yı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

ATSO olarak, üyelerimiz tarafından yeni açılan işletmenin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini temenni ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.

Ardeşen Turizm Komisyonundan Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Trabzon TSO'ya Ziyaret