Yeniden Refah Partisi Ardeşen İlçe Başkanı ve Heyeti İle Odamıza Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Orhan ÇAĞATAY ve beraberindeki heyet Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU' yu makamında ziyaret etti.

10.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Taner ÇAĞATAY hazır bulundu. Ülkenin, bölgenin ve ilçemizin içerisinde bulunduğu sosyal, ekonomik ve mali durum üzerine yapılan görüşmede, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU ATSO' nun kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, yerel yönetimler, kamu kurumları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

Güncel konularda sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan ziyaretin sonunda, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmalarda ATSO' nun göreve hazır olduğu, paydaşları ve üyeleri ile işbirliğine önem verdiği ifade edildi.

Yeniden Refah Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Orhan ÇAĞATAY ve beraberindeki heyete nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mevlid Kandili Kutlama Mesajı
Başkanımız İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü Kutlamasına Katıldı
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası'ndan TOBB Başkanı Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Batum Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaret