Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Törenle Teslim Aldı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile düzenlenen, girişimciliğin gelişmesine ve desteklenmesine yönelik çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' ne katılan ve belgeyi almaya hak kazanan katılımcılara ATSO Konferans Salonu' nda gerçekleştirilen tören ile sertifikaları teslim edildi.

10.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen törene, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Moral, Taner Çağatay, Erdal Saral, ATSO Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Murat Gül, Mustafa Balcan ve ATSO Yönetim Kurulunun daveti ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Elif Acuner katılım sağladı.

Gerçekleştirilen tören sırasında ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Taner Çağatay; "Kendi işini kurma hayalleri olan, yeni iş fikirleri üretebilen, rekabet gücünü geliştiren tüm girişimci adayları bu eğitimlerden faydalanıp hayallerini gerçekleştirebilecek bir fırsat elde etmektedir. Girişimci adaylarımızın açacağı işletmelerin, büyümesi ve gelişmesi her yönü ile ülkemiz, bölgemiz ve ilçemiz ekonomisine katkı sağlayacak ve işletmelerinde yaratacakları istihdam ile işsizlik probleminin çözümü noktasında ekonomimize katkı sağlayacaktır." şeklinde konuştu. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu girişimci adaylarına ihtiyaç duydukları her konuda destek olabileceklerini, bilgi, birikim ve tecrübelerini aktarabileceklerini ifade etti. Buna ek olarak, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Elif Acuner girişimci adaylarına hitaben "Girişimcilik ve İnovasyon" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) olarak, Ardeşen ekonomisine genel toplamda 179 girişimci adayını kazandırmanın gurur ve sevincini yaşıyor ve kendi işini kurmak isteyen yeni girişimci adaylarının kuracakları işlerde başarılı ve istikrarlı olmalarını diliyoruz.

İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Videoları Yayında
Üyemiz Özel Volkan Yeniay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği , İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun da Katılımıyla Açıldı
Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk İle TOBB Ekonomi Şurasında Buluşma
Başkanımız 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Gününde Düzenlenen Programa Katıldı