Turizm Rehberliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başlıyor

T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ın destekleriyle Üniversitemizin Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Tezli ve Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programları YÖK’ten onay almıştır.

T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisan Programı 2018-2019 akademik yıl bahar döneminde akademik faaliyetlerine başlayacaktır. Programa başvurular başlamış olup, 06.02.2018 tarihinde sona erecektir.

Turizm rehberliği anabilim dalı tezsiz yüksek lisans programına ilişkin faaliyetler Ardeşen Külliyesi’nde sürdürülecektir. Ardeşen Turizm Fakültesi bünyesindeki Turizm İşletmeciliği Bölüm akademisyenlerince yürütülecek dersler, akademik dönem ile birlikte 18.02.2018 tarihinden itibaren başlayacaktır.

ABİGEM Koordinatörü Sn. Ali Rıza KUL'dan Odamıza Ziyaret
Odamızdan , Ardeşen Belediyesi Başkanlığına Seçilen Sn. Avni KAHYA'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Ardeşen TSO'dan Trabzon'da Düzenlenen Avrupa Birliği Yolunda Kobiler adlı Panele Katılım
Ardeşen Belediyesi Başkanı Sn. Hakan Gültekin'den Odamıza Ziyaret