Turizm Rehberliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başlıyor

T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ın destekleriyle Üniversitemizin Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Tezli ve Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programları YÖK’ten onay almıştır.

T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisan Programı 2018-2019 akademik yıl bahar döneminde akademik faaliyetlerine başlayacaktır. Programa başvurular başlamış olup, 06.02.2018 tarihinde sona erecektir.

Turizm rehberliği anabilim dalı tezsiz yüksek lisans programına ilişkin faaliyetler Ardeşen Külliyesi’nde sürdürülecektir. Ardeşen Turizm Fakültesi bünyesindeki Turizm İşletmeciliği Bölüm akademisyenlerince yürütülecek dersler, akademik dönem ile birlikte 18.02.2018 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odamızdan Rize Valisi Sn Erdoğan Bektaş’a ziyaret
33 Meslek Grubuna Daha Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu Getirildi
Ardeşen TSO Başkanımız İsmail KUYUMCU'dan Üye İşyeri Açılışına Katılım
KOBİ'lerimize NEFES KREDİSİ Projesi Yeniden Başladı.
Ardeşen Ticaret ve Sanayi odası 33. yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Işıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'nden Odamıza Ziyaret.