Turizm Rehberliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başlıyor

T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ın destekleriyle Üniversitemizin Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Tezli ve Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programları YÖK’ten onay almıştır.

T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisan Programı 2018-2019 akademik yıl bahar döneminde akademik faaliyetlerine başlayacaktır. Programa başvurular başlamış olup, 06.02.2018 tarihinde sona erecektir.

Turizm rehberliği anabilim dalı tezsiz yüksek lisans programına ilişkin faaliyetler Ardeşen Külliyesi’nde sürdürülecektir. Ardeşen Turizm Fakültesi bünyesindeki Turizm İşletmeciliği Bölüm akademisyenlerince yürütülecek dersler, akademik dönem ile birlikte 18.02.2018 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
Kısa Çalışma Düzenlemesi
Devlet Destekli Alacak Sigortası Sistemi
Rize İli Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi
TOBB Ekonomi Şurası İkiz TOBB İkiz Kulelerde Cumhurbaşkanımızın Katılımıyla Gerçekleşti