TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Rize İl İcra Komite seçimleri Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Rize İl İcra Komitesi seçimleri gerçekleştirildi.
01.03.2019 Cuma günü saat 14.00' te Rize Ticaret ve Sanayi Odası' nda gerçekleştirilen seçimler neticesinde, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Rize İl İcra Komitesi Başkanlığı' na Sn. Yasemin SUYABATMAZ seçildi. Başkan Yardımcılığı'na da Çayeli TSO' dan Sn. Sema AKTAŞ, Pazar TSO' dan Sn. Leyla TAŞKIN ve Ardeşen TSO' dan Sn. Sevilay YANILMAZ seçildi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) olarak seçilen tüm TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Rize İl İcra Komitesi Üyeleri'ne hayırlı olmasını temenni eder ve çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

Başkanımız Üyemiz Elva Proje , Elektrik Hizmetleri Açılışına katıldı.
Yönetim Kurulu Başkanımız'dan Park Denizcilik ve Hopa Limanı İşletmeleri A.Ş.'ye Ziyaret
Kobi Tanımı Değişti
Başkanımızın Kurban Bayramı Mesajı
Ardeşen Ticaret ve sanayi Odasından 850 Aileye gıda Yardımı