TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Rize İl İcra Komite seçimleri Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Rize İl İcra Komitesi seçimleri gerçekleştirildi.
01.03.2019 Cuma günü saat 14.00' te Rize Ticaret ve Sanayi Odası' nda gerçekleştirilen seçimler neticesinde, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Rize İl İcra Komitesi Başkanlığı' na Sn. Yasemin SUYABATMAZ seçildi. Başkan Yardımcılığı'na da Çayeli TSO' dan Sn. Sema AKTAŞ, Pazar TSO' dan Sn. Leyla TAŞKIN ve Ardeşen TSO' dan Sn. Sevilay YANILMAZ seçildi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) olarak seçilen tüm TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Rize İl İcra Komitesi Üyeleri'ne hayırlı olmasını temenni eder ve çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

CHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Tahsin Bekir YAZICI'dan Odamıza Ziyaret
Odamızda Devlet Destekleri ve Hibe Programları Konulu Eğitim Gerçekleştirildi
Ardeşen TSO Mart 2019 Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Odamız TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Komisyonu Yönetiminde Yer Aldı
KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
Ardeşen TSO'dan Trabzon'da Düzenlenen Avrupa Birliği Yolunda Kobiler adlı Panele Katılım