TOBB İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Seçimleri Başlıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği -TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri Oda ve Borsalarda 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında yapılacak.

Seçimlere katılmak isteyen Kadın ve Genç Girişimciler;  İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği için başvuru formları, Kadın ve Genç Girişimciler kurullarının icra komitelerinin kuruluş, çalışma usul ve esasları ile bunların seçimlerine dair usul ve esaslara http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinden erişim sağlayabilecek.

TOBB’nin Girişimcilik Bilgi Sistemi, üye kaydına 02 Ocak 2019 Çarşamba günü açılacak ve kayıtlar 25 Ocak 2019 Cuma günü saat 15.00’e kadar yaptırılabilecek.

Seçmen listeleri ile seçim tarihi, yeri ve saati 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren Oda/Borsa hizmet binalarında askıya çıkarılacak ve ayrıca Oda/Borsaların internet sitelerinden yayınlanarak duyurulacak.

İl İcra Komitesi üyeliği adaylık başvuruları 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden başlayarak bir dilekçe ve ekinde adli sicil belgesi ile birlikte en geç 18 Şubat 2019 Pazartesi günü, mesai bitimine dek seçimin yapılacağı Oda/Borsa’ya yapılabilecek.

Başvurusu tamamlanmış icra komitesi üyeliği adaylarının yer aldığı liste, 22 Şubat 2019 Cuma günü mesai başlangıç saatinden başlayarak seçimin yapılacağı Oda/Borsaların hizmet binalarında askıya çıkarılarak duyurulacak.

Önemle duyurulur.

Başkan Kuyumcu, Sanayi Bakanı Sn. Mustafa Varank ile Görüştü
Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Ardeşen Vergi Dai
Dijital Çağda Türkiye için Fırsat Arayışları: Kamu Politikaları, İnovasyon ve Büyüme Konulu Konferans
Başkanımızın Kurban Bayramı Mesajı
Ardeşen Belediyesi Eski Başkanı Sn. Hakan GÜLTEKİ'nden Odamıza Veda Ziyareti
TOBB Başkanımız Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu Türkiye'nin En İtibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri Seçildi.