TOBB Başkanımız Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu Türkiye'nin En İtibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri Seçildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'na göre Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin En itibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri seçildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İstatistik Bölümü’nün akademik denetiminde ve raportörlüğünde saha çalışmaların 15 Aralık 2018 ile 30 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen, 12 bin kişiye 60 farklı sorunun yöneltildiği ve yaklaşık 120 bin dakikalık telefon görüşmesinin yapıldığı TİE 2018 Araştırmasında Türkiye ekonomisinin lokomotifi 30 farklı sektöründe faaliyet gösteren marka ve kurumların itibarları ölçümlendi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu, Meclis Kurulu ve ATSO Üyesi firmalarımız adına TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu' nu böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmesinden dolayı  tebrik ediyor ve çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası
İsmail Kuyumcu

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Rize İl İcra Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasında Kadın Girişimci Kurulu Kuruldu
Miraç Kandili Kutlama Mesajı
Odamız Rize TSO 'da Gerçekleştirilen İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı'na Katıldı