TOBB Başkanımız Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu Türkiye'nin En İtibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri Seçildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'na göre Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin En itibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri seçildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İstatistik Bölümü’nün akademik denetiminde ve raportörlüğünde saha çalışmaların 15 Aralık 2018 ile 30 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen, 12 bin kişiye 60 farklı sorunun yöneltildiği ve yaklaşık 120 bin dakikalık telefon görüşmesinin yapıldığı TİE 2018 Araştırmasında Türkiye ekonomisinin lokomotifi 30 farklı sektöründe faaliyet gösteren marka ve kurumların itibarları ölçümlendi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu, Meclis Kurulu ve ATSO Üyesi firmalarımız adına TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu' nu böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmesinden dolayı  tebrik ediyor ve çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası
İsmail Kuyumcu

"Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi " Başvuruları Başladı
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Odamızı Ziyaret Etti.
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri , TOBB Oda ve Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı
Ardeşen Tapu Sicil Müdürü Sn. Halim AKTÜRK'ten Odamıza Ziyaret
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı