TOBB Başkanı Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'ne Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (Trabzon TSO) tarafından düzenlenen "Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'ne" katıldı.​ 08 Ağustos 2019 Perşembe günü düzenlenen törene, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen TSO Meclis Başkanı Cemal Cahit Akbeniz katılım sağladı.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada,  geleceğe dair asla karamsar olmadığını hep umutla baktığını vurgulayarak, Türkiye'nin son 25 senede, iç ve dış kaynaklı kriz ve çalkantıların üstesinden geldiğini, bugünde üstesinden geleceklerini söyledi.​ Hep birlikte el ele vererek, Türkiye'yi hak ettiği yere getireceklerini belirten Hisarcıklıoğlu, dünyanın en büyük ekonomileri arasına girmeyi hedeflediklerini, bunu da kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içinde sağlayabileceklerini ifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da programda, ihracatın yanında kurumlar ve gelir vergisinde ilk 10'a giren firmalarla en çok istihdam sağlayan, teknoloji geliştiren ve 50 yılını dolduran 140 firmaya ödül verilecek olmasının, çalışmanın, üretmenin, alın terinin takdiri manasında önem arz ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından kurumlar ve gelir vergisinde ilk 10'a giren, ihracatta ilk 10'a giren, oda üyeliğinde 50. yılını dolduran, Türkiye genelinde ilk 1000 sanayi kuruluşu arasına giren, en çok istihdam sağlayan ve yeni teknoloji geliştiren 140 firmaya ödülleri ve plaketleri takdim edildi.

Ardeşen TSO'dan Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı Sınıfına Ziyaret
Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Danışmanı Sn. Adem Kuyumcu'dan Odamıza Ziyaret
Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programları RTEÜ Bünyesinde Başlıyor
Yapı Kredi Bankası Ardeşen Şubesi Müdürü Sn. Emine Serap Küyük' den Ardeşen TSO'ya Ziyaret