TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Ordu'da İş Dünyası İle Buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (Ordu TSO) Hizmet Binası açılış programı ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile Ordu Ticaret Borsası’nın birlikte düzenlediği “Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’ne”  katıldı. Ardından bölge iş dünyası ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’ne TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun yanı sıra, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Ordu TSO Başkanı Servet Şahin, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman ve çok sayıda davetli katıldı. 30.09.2019 Pazartesi günü düzenlenen törene, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen TSO Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Murat Gül de katılım sağladı.

Başkan Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, ülkenin fındık bahçesi Ordu’da, olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek söze başladı. Ordu’nun müthiş bir doğaya sahip olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Yeşil ve mavinin en güzel buluştuğu yerlerin başında geliyor. Türkiye’nin fındık üretim merkezi. Fındığın yarısını Ordu sağlıyor. Ordu ayrıca fındığa değer de katıyor. Birçok çikolata ürünü burada üretiliyor. İnşallah Ordu bu alanda da yeni bir çığır açacak. Belçika çikolatası gibi, Ordu çikolatası da meşhur olacak. Öte yanda Tarım ürünlerini de çeşitlendiriyorsunuz. Kivi, soya ve kültür balıkçılığı gayet iyi gidiyor. Hatta Ordu Kivisi için, coğrafi işaret de alarak çok doğru iş yapmışsınız, tebrik ediyorum. Diğer taraftan, zengin turizm potansiyeline de sahibiz. Birçok güzel yaylamız var. Ulaşımda da önemli bir aks olduk. Ordu-Giresun Havaalanı, hem Ordu’ya, hem Giresun’a müthiş bir değer kattı. Şimdi sıra karayolu, demiryolu ve denizyolunda. Ordu’dan başlayan Karadeniz-Akdeniz Yolunun tamamlanmasıyla, Ordu yalnızca Akdeniz’e değil; orta doğu pazarına da bağlanmış olacak” dedi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO’ nun çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Başkan Hisarcıklıoğlu’ nu bilgilendirdi. Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu, Ardeşen TSO olarak halkımızın pozitif enerjisinin ortaya çıkmasını sağlama adına "GÜLÜMSEMEYİ UNUTMAYALIM. BİR GÜLÜŞ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİR." sloganı ile başlattığımız ve bir çığ gibi büyümeye devam eden kampanyamıza değindi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da böyle anlamlı ve güzel bir kampanyaya imza attıkları için başta Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu olmak üzere tüm Ardeşen TSO yönetimini tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Odamız İle TOBB - MEYBEM Arasında Üyelerimize Mesleki Yeterlilik Belgesi Verebilmek için Protokol İmzaladık
Ardeşen TSO Başkanımız İsmail KUYUMCU'dan Üye İşyeri Açılışına Katılım
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Törenle Teslim Aldı
Başkanımızdan Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Düzenlenen Bilim Fuarına Katılım