Teknoloji Bilgilendirme Seminerine Davet

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından DOKA (Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı), KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) ve TEYDEB (Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı) destekleri hakkında bilgilendirme günü düzenlenecektir.

Kamu Üniversite Sanayi işbirliklerini geliştirmek amacı ile düzenlenen ve DOKA, KOSGEB ve TEYDEB uzmanlarının bilgilendirme yapacağı seminer programı 22 Aralık tarihinde saat 14.00’te Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Program:

13:30 - Kayıt

14:00 - TEYDEB Destekleri

15:00 - KOSGEB Destekleri

15:30 - DOKA Destekleri

16:00 - Soru - Cevap

16:30 - Kapanış

Üyelerimizin yıllık ve munzam aidat borçlarına yeniden Yapılandırma imkanı. Son Gün 31 Temmuz 2018
15 Temmuz'u Asla Unutmayacağız, Unutturmayacağız . "Gücümüz Milli İrade, Hedef Büyük Türkiye"
Rize İl Özel İdaresi Turizm ve ARGE Komisyon Üyelerinden Odamıza Ziyaret
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Odamıza Birlik ve Beraberlik Ziyareti
Ardeşen TSO Üyeleri Geleneksel İftar Yemeğinde Bir araya Geldi.