Teknoloji Bilgilendirme Seminerine Davet

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından DOKA (Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı), KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) ve TEYDEB (Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı) destekleri hakkında bilgilendirme günü düzenlenecektir.

Kamu Üniversite Sanayi işbirliklerini geliştirmek amacı ile düzenlenen ve DOKA, KOSGEB ve TEYDEB uzmanlarının bilgilendirme yapacağı seminer programı 22 Aralık tarihinde saat 14.00’te Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Program:

13:30 - Kayıt

14:00 - TEYDEB Destekleri

15:00 - KOSGEB Destekleri

15:30 - DOKA Destekleri

16:00 - Soru - Cevap

16:30 - Kapanış

Eğitime TOBB desteği öğrencilere ulaştırıldı.
Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Kurumsal Web Sitemiz Yenilendi
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Olağan Meclis Toplantısını Gerçekleştirdik
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu'ndan Ardeşen Emniyet Müdürü Sn. Bülen Erdoğan'a Ziyaret