Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Sait EKSİLMEZ 'den Odamıza Ziyaret

Bilindiği üzere 2019 Yerel Yönetimler seçimlerine az bir zaman kaldı. Bu manada halka hizmet anlamında İlçemizin hizmetkarlığı için kolları sıvayan Belediye Başkan Adaylarımız var. Bu manada Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Sait EKSİLMEZ, Odamızı ziyaret ettiler. Bizlerde kendilerini,   Ardeşen TSO  Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail KUYUMCU, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu üyelerinden Ali TEKTAŞ, Şenol MORAL, Erdal SARAL ve Taner ÇAĞATAY ile birlikte karşıladık.

Ardeşen için düşündükleri projeler hakkında fikir alış verişinde bulunduğumuz Sn. EKSİLMEZE bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ardeşen Yönetim ve Meclisi'nden TOBB Başkanı Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret
Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU'ndan Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO Haftalık Yönetim Kurulu Toplantımız Gerçekleşti. Konumuz Turizm.
Ardeşen TSO 'ya Akreditasyon Denetimi Öncesi Geliştirme Ziyareti
TOBB İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Seçimleri Başlıyor