Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Sait EKSİLMEZ 'den Odamıza Ziyaret

Bilindiği üzere 2019 Yerel Yönetimler seçimlerine az bir zaman kaldı. Bu manada halka hizmet anlamında İlçemizin hizmetkarlığı için kolları sıvayan Belediye Başkan Adaylarımız var. Bu manada Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Sait EKSİLMEZ, Odamızı ziyaret ettiler. Bizlerde kendilerini,   Ardeşen TSO  Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail KUYUMCU, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu üyelerinden Ali TEKTAŞ, Şenol MORAL, Erdal SARAL ve Taner ÇAĞATAY ile birlikte karşıladık.

Ardeşen için düşündükleri projeler hakkında fikir alış verişinde bulunduğumuz Sn. EKSİLMEZE bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Odamızdan Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti - Batum Başkonsolosu Sn. Makbule Koçak'a Ziyaret
Ardeşen Ticaret ve Sanayi odası 33. yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Polis Haftası Kutlama Mesajı
"Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi " Başvuruları Başladı