Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti

Vali Bektaş’ı, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Yönetim kurulu ve Meclis üyeleri ile birlikte karşıladı.

Vali Bektaş, Ardeşen TSO ziyaretinde, İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanı ve Ardeşen TSO Yönetimiyle bir araya gelip İlçenin ekonomisi hakkında brifing aldı.

Ardeşen ziyaretinde toplantıya ev sahipliği yapan Ardeşen Ticaret ve Sanayi odası Başkanı İsmail Kuyumcu ve Yönetimi, İlçenin ekonomisi, yeni işyeri ve istihdam yaratacak ekonomik girişimler, fırtına vadisininde turizm yatırımcılarının sıkıntıları hakkında Rize Valisi Erdoğan Bektaş’a brifing verdi.

Ardeşen TSO’da yapılan toplantıda, İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanı ve Ardeşen TSO Başkanı, Vali Bektaş’a ayrıca, İlçenin ekonomisinin canlanması adına planlanan yeni ticaret alanları ve buna bağlı olarak artacak olan istihdam ile ilgili de brifing verildi.

Gayet olumlu geçen toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri Hakkında
Rize İl Genç Girişimcileri İcra Komitesini Seçti
Ardeşen Belediye Başkanı Sn. Avni Kahya Odamızı Ziyaretinde Ardeşen Turizmi Görüşüldü.
Ardeşen TSO 59. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
47. Yönetim Kurulu Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi