Rize Tanıtım Günleri İçin İstişare ve Görevlendirme Toplantısı Yapıldı

Rize Tanıtım Günleri için 02 Ekim 2019 Çarşamba günü istişare ve görevlendirme toplantısı yapıldı.

İstanbul Maltepe’de düzenlenecek olan “Rize Tanıtım Günleri” için Ardeşen İlçe Kaymakamı Sn. Ufuk Özen ALİBEYOĞLU başkanlığında, Ardeşen İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ÖN, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU, Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tahsin Bekir YAZICI, Yazı İşleri Müdürü Mevlüt ALTI, Tunca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan KESİMAL, Halk Eğitim Merkezi Müdürü R. Hakan BOZKAN, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Taner ÇAĞATAY ve Belediye Başkanı Basın Danışmanı Salih NAVDAR’ın katılımlarıyla istişare ve görevlendirme toplantısı yapıldı.

Perakende Satışa Sunulan Ürünlerde Düzenlenen Kampanyalar ve Fiyat Etiketi Hakkında Önemli Duyuru!
Oda Borsalar için Yurt Dışı İş Gezisi Desteği Rehberi
Akılcı İlaç İl Temsilcilerinden Odamıza Ziyaret