Rize Eski Mv. Sn. Nusret Bayraktar ' dan Odamıza Ziyaret

Rize Eski Milletvekili ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Nusret Bayraktar, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' yu makamında ziyaret etti.

13.05.2019 tarihinde Sn. Nusret Bayraktar ile yapılan görüşmede, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu odamızın çalışma kültürü ve gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi ve ATSO tarafından hazırlanan Turizm Projesi Tanıtım Video' su seyredildi.

Sn. Nusret Bayraktar' ın odamıza gerçekleştirmiş olduğu nazik ziyaretten ve paylaşmış olduğu çok değerli fikirlerden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

Rize'de Düzenlenen "Çay Demleme ve Sunum Şampiyonası" Sonuçlandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti heyetinden Odamıza Ziyaret
Ardeşen Turizm Komisyonundan Odamıza Ziyaret
Ardeşen Yönetim ve Meclisi'nden TOBB Başkanı Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret
Ardeşen TSO’dan Ankara Ardeşen Kültür Derneğine Ziyaret