Rize Eski Mv. Sn. Nusret Bayraktar ' dan Odamıza Ziyaret

Rize Eski Milletvekili ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Nusret Bayraktar, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' yu makamında ziyaret etti.

13.05.2019 tarihinde Sn. Nusret Bayraktar ile yapılan görüşmede, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu odamızın çalışma kültürü ve gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi ve ATSO tarafından hazırlanan Turizm Projesi Tanıtım Video' su seyredildi.

Sn. Nusret Bayraktar' ın odamıza gerçekleştirmiş olduğu nazik ziyaretten ve paylaşmış olduğu çok değerli fikirlerden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden İlk Meclis Ziyareti
KOBİ'lerimize NEFES KREDİSİ Projesi Yeniden Başladı.
Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Başkanımız Üyemiz Elva Proje , Elektrik Hizmetleri Açılışına katıldı.
Ardeşen Yönetim ve Meclisi'nden TOBB Başkanı Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret
Kısa Çalışma Düzenlemesi