Rize'de Düzenlenen "Çay Demleme ve Sunum Şampiyonası" Sonuçlandı.

Rize Ticaret Borsası, Rize Belediyesi, ÇAYKUR ve ÇAYMER' in destekleri ve DOKA' nın finansal katkıları ile 2-3 Mayıs 2019 tarihleri arasında Rize' de "Çay Demleme ve Sunum Şampiyonası (Tea Masters Cup Turkey)" düzenlenmiştir. Bu yıl 5'incisi düzenlenen ve 3 ayrı kategoride yapılan yarışmada Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyesi Lazika Gıda Sanayi Turz. ve Tic. Ltd. Şti. personeli Naz Gül Ballı 'Çay Eşleşme' kategorisinde şampiyon olmuştur.

Türk Çayı'nın uluslararası tanıtımına katkı sağlamak için her sene organize edilen yarışmanın bu sene Avusturalya'dan Fransa'ya 20 uzman ve juri üyesinin gelerek daha da büyük bir organizasyon haline geldi. Türk Çayı'nın ve çay kültürünün tanıtımı açısından önemli bir yere sahip olan Tea Masters Cup Turkey' de şampiyon olan arkadaşlarımız dünya çay şampiyonasına katılıp, ülkemizi temsil edecek.

ATSO olarak, Lazika Gıda Sanayi Turz. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Saraloğlu ve Tea Masters Cup Turkey Çay Eşleşme Şampiyonu Naz Gül Ballı' yı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

TOBB İnşaat ve Taahhüt Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Ardeşen TSO'dan ABİGEM ve DOKA Ziyaretleri
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Törenle Teslim Aldı
On Birinci Kalkınma Planı Vatandaş Anketi