Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Sevginin, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. İnsana yakışan kardeşçe yaşamak ve kardeşinin elini samimiyetle tutabilmektir. Mübarek Ramazan Bayramı bu yüce duyguları içselleştirebilmemiz için en güzel vesiledir. Sevginin, saygının ve hoşgörünün simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın ulusumuza birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm İslam aleminin, üyelerimizin ve Türk iş dünyasının Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularıma kutluyorum. Selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

Sanayi Sicil Belgesi Elektrik İndirimi Şartları
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.
Ak Parti Ardeşen Gençlik Kolları Başkanı ve Üyeleri'nden Odamıza Ziyaret
Yeni Göreve Başlayan Rize Valisi'nden Ardeşen Ziyareti
TOBB 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanımızın da Katılımıyla Gerçekleştirildi. (Video)
Ardeşen TSO 52. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.