Polis Haftası Kutlama Mesajı

Türk Polis Teşkilatımız, devletin kanun ve nizamını temin etmek, vatandaşın hakkını korumak, halk ile devlet arasında köprü kurmak, devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü, huzur ve güvenliğini sağlamak gibi kutsal bir görevi üstlenmiştir. 10 Nisan 1845 tarihinden günümüze kadar canla, başla görevini ifa eden Türk Polis Teşkilatı Mensuplarının,  fedakâr ve cansiperane çalışmalarının halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) olarak,  Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümünü büyük onur ve gururla kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz. Büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle hizmetlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatının bütün mensuplarına aileleriyle birlikte sağlıklı,mutlu ve huzurlu günler temenni ediyor ve çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.

KOSGEB Girişimcilik Kursu Başlıyor Son Başvuru 4 Haziran 2019
Ardeşen tso 2019/Şubat 11. Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Törenle Teslim Aldı
Ardeşen TSO'dan 150 Girişimci Adayına Sertifika
MEGİP Rize İl Çalışma Grubu İlk Toplantısı Gerçekleştirildi