Odamızdan Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti - Batum Başkonsolosu Sn. Makbule Koçak'a Ziyaret

Ziyarette Başkonsolos sn Koçak; Görevim süresince, mesai arkadaşlarımla birlikte, siz kıymetli vatandaşlarımıza ve Gürcü dostlarımıza kaliteli ve süratli konsolosluk hizmetleri sunulması, vatandaşlarımızın iktisadi girişimlerinin desteklenmesi, ülkemizin ekonomik potansiyelinin ve kültürel zenginliklerinin bölgede tanıtılması ve görünür kılınması öncelikli hedeflerimizdir dedi.

Ayrıca Görev bölgemizde pek çok başarılı Türk şirketleri, inşaat, otelcilik, bankacılık, sağlık, gıda, mobilya başta olmak üzere, ekonominin hemen her alanında faaliyetlerini sürdürmekte olduğunu, Gürcistan ve Acara Özerk Cumhuriyeti’nin ekonomik gelişmesine katkı sağlayan gerek Ardeşen ve tüm Türk yatırımcılarımızın huzurlu ve güvenli bir iş ortamında faaliyetlerini sürdürmeleri amacıyla, yerel makamlarla yakın işbirliği içinde desteğimizi sürdürmekteyiz dedi.

ATSO Başkanı ve Yönetim Kurulu da, Türk iş insanlarının Acara Özerk Cumhuriyeti’nde yaşadıkları bazı sıkıntıları ileterek, her zaman birlik beraberlik içerisinde istişare halinde olacağımızı ve ayrıca ağırlamalarından ötürü Başkonsolos sn Koçak’a memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. Ardından Ardeşen halk eğitim imalatı olan Şal, Rize bezi ve Çaykur organik çayı hediye ederek, görevinde başarılar dilediler.

"Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi " Başvuruları Başladı
Ardeşen TSO'dan R.T.E. Üniv. Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman'a Ziyaret
ARDEŞEN TSO 1. ve 6. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu
Ustalık ve Kalfalık Belgelerini Almaya Hak Kazananlara Ait Belgeler Hazır