Odamızdan , Ardeşen Belediyesi Başkanlığına Seçilen Sn. Avni KAHYA'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Üyeleri 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri neticesinde Ardeşen Belediye Başkanlığına seçilen Sn. Avni KAHYA' ya makamında 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

08.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında; ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU başkanlığında, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol MORAL, Ali TEKTAŞ, Taner ÇAĞATAY ve Erdal SARAL, ATSO Meclis Üyeleri M.Mustafa HACISÜLEYMANOĞLU, Harun KARABAL, Dursun ÇEPOĞLU, Sevilay YANILMAZ, İbrahim MEMOĞLU, Ercan YAYLACI ve Sedat YAZICI hazır bulundu. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU Ardeşen Belediye Başkanı Avni KAHYA' yı 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri' ndeki başarısından dolayı tebrik ederek, ilçemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olması dileğinde bulundu.

Güncel konularda sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan, başta turizm ve sanayi olmak üzere ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için kısa istişarelerde bulunulan ziyaretin sonunda, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmalarda ATSO' nun göreve hazır olduğu, paydaşları ve üyeleri ile işbirliğine önem verdiğini ifade etti.

Ardeşen Belediye Başkanı Sn. Avni KAHYA, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Ardeşen TSO 60. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
KOSGEB Girişimcilik Kurs Eğitimleri Başvuruları Başladı
Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu Öğrencilerle Buluştu
Başkanımız Rize'de Düzenlenen Çay Demleme ve Sunum Şampiyonası Kapanış Törenine Katıldı.
Ardeşen TSO ve Hopa TSO Müşterek Meclis ve Meslek Komitesi Toplantısı Gerçekleştirildi.