Miraç Kandili Kutlama Mesajı

Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandili'ne ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Miraç, hem şahsi hayatımızda hem toplumsal hayatımızda varlığın özüne ve anlamına yolculuktur. Sevgi, saygı ve hoşgörünün ön planda olduğu, manevi değerlerimizin pekiştiği, kutsal günlerimizden biri olan Miraç Kandili'nin bütün insanlığa rahmet ve bereket, dünyamıza huzur getirmesini temenni eder, ilçemizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili'ni en kalbi duygularımla kutluyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

Ardeşen TSO, RTSO'da Düzenlenen Sri Lanka Yatırım İmkanları Tanıtım Taplantısına Katıldı
Ardeşen TSO Çayeli TSO Tarafından Düzenlenen İftar Programına Katıldı.
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
Başkan Kuyumcu'dan Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği 29 Ekim Kutlamalarına Katılım
Odamızdan , Ardeşen Belediyesi Başkanlığına Seçilen Sn. Avni KAHYA'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Başkanımız'dan TOBB 67. Yıl Kutlama Mesajı