MHP Ardeşen Belediye Başkan Aday Av. Sn. Remzi KUTANOĞLU 'dan Odamıza Ziyaret

Ardeşen İlçemize göreve geldiği günden itibaren aynı heyecan ve kararlılıkla hizmet etme sözü veren Belediye Başkan Adaylarımız Odamızı ziyaret etmeye devam etmekte. Bu manada MHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Av. Sn. Remzi KUTANOĞLU, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Sn. Serkan Esirgemez ve Beraberinde Parti Üyeleri bizleri ziyaret ettiler. Kendilerini, Ardeşen TSO  Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail KUYUMCU, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu üyelerinden Ali TEKTAŞ, Şenol MORAL, Erdal SARAL ve Taner ÇAĞATAY ile birlikte karşıladık.

Ardeşen'e hizmetin esasında Vatana, Millete ve Devlete hizmet olduğunun altını çizerek İlçe için düşündükleri yeni projeler hakkında kendileri ile hasbıhal ettiğimiz Sn. KUTANOĞLU ve Beraberindeki heyete bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti
Kırsal Kalkınma Yatırımlarına 1.000.000 TL'ye Kadar Hibe
Üyemiz Delta Nakliyat ve Konfor Düğün Salonu Sahibi Sn. Avni KIVRAK'tan Odamıza Ziyaret
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Olağan Meclis Toplantısını Gerçekleştirdik