Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Bizleri birbirimize yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. İnsana yakışan kardeşçe yaşamak ve kardeşinin elini samimiyetle tutabilmektir. Mübarek Kurban Bayramı bu yüce duyguları içselleştirebilmemiz için en güzel vesiledir. Sevginin, saygının ve hoşgörünün simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın ulusumuza birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm İslam aleminin, üyelerimizin ve Türk iş dünyasının Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

AKBANK Karadeniz Bölge Krediler Müdürün'den Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Anlamlı Ziyaret
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden Değerlendirme Toplantısı
Ardeşen TSO OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısına Katıldı.
Ardeşen TSO Üyesi Duysak İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı.
Ardeşen'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101.Yıldönümü Törenle Kutlandı