Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Bizleri birbirimize yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. İnsana yakışan kardeşçe yaşamak ve kardeşinin elini samimiyetle tutabilmektir. Mübarek Kurban Bayramı bu yüce duyguları içselleştirebilmemiz için en güzel vesiledir. Sevginin, saygının ve hoşgörünün simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın ulusumuza birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm İslam aleminin, üyelerimizin ve Türk iş dünyasının Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

Ardeşen TSO'dan Trabzon'da Düzenlenen Avrupa Birliği Yolunda Kobiler adlı Panele Katılım
Berat Kandili Kutlama Mesajı
Başkanımız Üyemiz Elva Proje , Elektrik Hizmetleri Açılışına katıldı.
Başkanımızın 1-7 Mart Muhasebe Haftası Kutlama Mesajı
İstihdam seferberliği Müşterek Basın Toplantısı