Karadeniz Bölgesi oda ve borsaları TOBB’da biraraya geldi

Karadeniz Bölgesi’ndeki oda ve borsalar istişare toplantısı için TOBB’da buluştu. TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarckılıoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıda oda, borsalar ve TOBB’un iş dünyası için yaptığı faaliyetler masaya yatırıldı.​

Hisarcıklıoğlu istişarenin önemine işaret ettiği konuşmasında, oda ve borsa başkanlarından, gerçekleştirilen faaliyetleri ve oluşturulan imkanları üyeleriyle paylaşmalarını ve bilgilendirmelerde bulunmalarını istedi.

Toplantıda ekonomide yaşanan gelişmeler, Türkiye’de ve bölgede iş dünyasının röntgenini çeken anket çalışmaları ve özellikle son 6 ayda iş dünyası adına hükümetten neler talep edildi ve hayata geçirildiğine dair ayrıntılı sunumlar yapıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, büyüme rakamlarının moral verdiğini belirten konuşmasında, yıl sonuna kadar büyemenin devam edeceğini umduklarını belirtti. Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan istihdam çalışmalarına da değinerek, TOBB üyelerinin 6 ayda 1 milyon 200 kişiye iş imkanı sağladığını dile getirdi.

Ardeşen Ticaret Odası Başkanızdan OSB Çağrısı
TOBB Eğitim Yardımı Dağıtımı
Rize İli Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi
Üyelerimizin yıllık ve munzam aidat borçlarına yeniden Yapılandırma imkanı. Son Gün 31 Temmuz 2018
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Odamızı Ziyaret Etti.
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.