Hopa TSO Başkanı Sn. Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Sn.Gökhan Bıyıklı'dan Gülümsemeyi Unutmayalım Kampanyasına Destek

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (Hopa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Hopa TSO Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) olarak, halkımızın pozitif enerjisinin ortaya çıkmasını sağlama adına "GÜLÜMSEMEYİ UNUTMAYALIM. BİR GÜLÜŞ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİR." sloganı ile başlattığımız ve bir çığ gibi büyümeye devam eden kampanyamızın hayatı daha olumlu yaşamak ve pozitif bakmak açısından  çok önemli ve değerli olduğuna değinerek, böyle bir kampanyaya imza attıkları için Ardeşen TSO yönetimini tebrik etti.

Buna ek olarak Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, ticari hayatta da gülümsemenin işletmelere olan katkısı ve bunun müşteriye ve hizmetteki sunuma kattığı değerin önemine vurgu yaparak, Ardeşen TSO' ya başlatmış oldukları bu kampanyada destek olacaklarını ifade etti.

Rize İli Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Rize Ticaret Borsasında Düzenlendi
Ardeşen Ticaret ve Sanayi odası 33. yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı
Dijital Çağda Türkiye için Fırsat Arayışları: Kamu Politikaları, İnovasyon ve Büyüme Konulu Konferans
Ardeşen TSO'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Anlamlı Ziyaret
Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu Fındıklı Belediye Başkanı Sn. Ercüment Şahin Çervatoğlu'na Ziyaret