Hopa TSO Başkanı Sn. Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Sn.Gökhan Bıyıklı'dan Gülümsemeyi Unutmayalım Kampanyasına Destek

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (Hopa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Hopa TSO Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) olarak, halkımızın pozitif enerjisinin ortaya çıkmasını sağlama adına "GÜLÜMSEMEYİ UNUTMAYALIM. BİR GÜLÜŞ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİR." sloganı ile başlattığımız ve bir çığ gibi büyümeye devam eden kampanyamızın hayatı daha olumlu yaşamak ve pozitif bakmak açısından  çok önemli ve değerli olduğuna değinerek, böyle bir kampanyaya imza attıkları için Ardeşen TSO yönetimini tebrik etti.

Buna ek olarak Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, ticari hayatta da gülümsemenin işletmelere olan katkısı ve bunun müşteriye ve hizmetteki sunuma kattığı değerin önemine vurgu yaparak, Ardeşen TSO' ya başlatmış oldukları bu kampanyada destek olacaklarını ifade etti.

Ardeşen TSO'dan Osmanlı Pilavcısı'na Ziyaret
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasın'dan CEF MÜHEDİSLİK İşletmesine Hayırlı Olsun Ziyareti
Gülümsemeyi Unutmayalım , Bir Gülüş Dünya'yı Değiştirir
Ardeşen TSO'dan Batum Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaret
Başkan Kuyumcu , Saint Weber Türkiye Yetkilileri İle Fransada bir araya geldi.
Ardeşen TSO'dan BMC Firmasının Yeni Otobüs Modelinin Hopa Tanıtımına Katılım