Her şey Güzel Ardeşen İçin

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve 27. Dönem Rize Milletvekili Osman Aşkın BAK, 27. Dönem Rize Milletvekili Muhammet AVCI,  Ardeşen Belediye Başkanı Hakan GÜLTEKİN, Pazar Belediye Başkanı Ahmet BASA, Ak parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni KAHYA, Ardeşen ve Pazar Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyelerimiz Mehmet Yerebakan ve Zekeriya Bozkan’dan oluşan heyet odamızı ziyaret ettiler.

Ziyarette, Ardeşen’in Ticaret ve Turizm alanında gelişmesi için planlanan projeler görüşüldü. Değerli Milletvekillerimiz, hem kendileri hem de Ankara'da ilgili Bakanlarla bizleri buluşturup projelerimizin gerçekleşmesi için  yardımcı olacaklarını ifade ettiler .
 Ardeşen TSO Başkanı İsmail KUYUMCU, olumlu ve faydalı geçen görüşmenin ardından, ziyaretten duydukları memnuniyetini ifade ederek, yönetim kurulu ve Meclis üyeleri adına teşekkür etti.

Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Ardeşen Vergi Dai
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası'ndan TOBB Başkanı Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret
Odamız Bünyesinde KOSGEB Girişimcilik Kursu Devam Ediyor
Odamızdan Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti - Batum Başkonsolosu Sn. Makbule Koçak'a Ziyaret