Gümrük Eşya Takip ve Analitik Performans Programı (GET-APP)

TOBB’dan gelen yazıda; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın Gümrük Eşya Takip ve Analitik Performans Programı (GET-APP) adıyla yeni bir sistemi hayata geçirdiği belirtilmekte olup, anılan program ile gümrük işlemlerinin dış ticaret erbabı tarafından eş zamanlı takibinin yapılabileceği vurgulanmaktadır.

Bahsi geçen program hakkındaki detaylı bilgi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın. https://www.gtb.gov.tr/duyurular/gumruk-esya-takip-ve-analitik-performans-programi-getapp adresinden ve www.tobb.org.tr üst panelindeki “TOBB Birimleri” altında yer alan Dış Ekonomik İlişkiler Daire Başkanlığı/Dış Ticaret Müdürlüğü kısmından da ulaşılabilmektedir.

Ardeşen TSO 2. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu
Her şey Güzel Ardeşen İçin
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu'ndan Ardeşen Emniyet Müdürü Sn. Bülen Erdoğan'a Ziyaret
Tartı Aletleri Ölçü ve Ayar İle İlgili Diğer İşlemler Hakkında Önemli Duyuru