Gümrük Eşya Takip ve Analitik Performans Programı (GET-APP)

TOBB’dan gelen yazıda; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın Gümrük Eşya Takip ve Analitik Performans Programı (GET-APP) adıyla yeni bir sistemi hayata geçirdiği belirtilmekte olup, anılan program ile gümrük işlemlerinin dış ticaret erbabı tarafından eş zamanlı takibinin yapılabileceği vurgulanmaktadır.

Bahsi geçen program hakkındaki detaylı bilgi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın. https://www.gtb.gov.tr/duyurular/gumruk-esya-takip-ve-analitik-performans-programi-getapp adresinden ve www.tobb.org.tr üst panelindeki “TOBB Birimleri” altında yer alan Dış Ekonomik İlişkiler Daire Başkanlığı/Dış Ticaret Müdürlüğü kısmından da ulaşılabilmektedir.

Başkanımız'dan Enflasyonla Topyekün Mücadeleye Destek Kapsamında Üyelere Teşekkür ziyareti
TOBB İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Seçimleri Başlıyor
Yabancı İşçi Çalıştırılması İzni İle İlgili Önemli Duyuru