Gümrük Eşya Takip ve Analitik Performans Programı (GET-APP)

TOBB’dan gelen yazıda; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın Gümrük Eşya Takip ve Analitik Performans Programı (GET-APP) adıyla yeni bir sistemi hayata geçirdiği belirtilmekte olup, anılan program ile gümrük işlemlerinin dış ticaret erbabı tarafından eş zamanlı takibinin yapılabileceği vurgulanmaktadır.

Bahsi geçen program hakkındaki detaylı bilgi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın. https://www.gtb.gov.tr/duyurular/gumruk-esya-takip-ve-analitik-performans-programi-getapp adresinden ve www.tobb.org.tr üst panelindeki “TOBB Birimleri” altında yer alan Dış Ekonomik İlişkiler Daire Başkanlığı/Dış Ticaret Müdürlüğü kısmından da ulaşılabilmektedir.

Miraç Kandili Kutlama Mesajı
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Olağan Meclis Toplantısını Gerçekleştirdik
Berat Kandili Kutlama Mesajı
TOBB Ekonomi Şurası İkiz TOBB İkiz Kulelerde Cumhurbaşkanımızın Katılımıyla Gerçekleşti
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Odamızı Ziyaret Etti.
Başkanımız Sn. İsmail Kuyumcu Batum 8. Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarına Katıldı