Geyve İlçe Kaymakamı İlyas Memiş' den Ardeşen TSO' ya Ziyaret

Sakarya' nın Geyve İlçesi Kaymakamı, Ardeşen İlçe Eski Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' yu makamında ziyaret etti.

10 Temmuz 2019 Çarşamba günü Sn. İlyas Memiş ile yapılan görüşmede Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası' nın kurumsal yapısı, çalışma prensipleri, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, yerel yönetimler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

Güncel konularda sohbet edilen, ilçemizin turizm potansiyeli üzerine istişarelerde bulunulan ziyaretin sonunda ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Geyve İlçe Kaymakamı, Ardeşen İlçe Eski Kaymakamı Sn. İlyas Memiş' e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Çamlıhemşin İl Genel Meclis Üyesi Sn. Ali KUYUMCU'dan Odamıza Ziyaret
Geyve İlçe Kaymakamı İlyas Memiş' den Ardeşen TSO' ya Ziyaret
Başkan Kuyumcu'dan Batum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Saim Yeşildağ'a Ziyaret
Eski Çaykur Genel Müdürü Sn. İmdat Sütlüoğlu'ndan Ardeşen TSO'ya Ziyaret