E-tebligat Uygulaması Resmi Gazetede Yayınlandı

Bu yönetmelik ile elektronik ortamda yapılacak tebligata ilişkin usul ve esaslar düzenlenmektir. Bu kapsamda kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve üst kuruluşlarının bu tebliğ kapsamında tebligatları elektronik olarak alma zorunluluğu olduğu düzenlenmektedir. Elektronik tebligatın nasıl yapılacağı,  işlem ve delil kayıtlarının nasıl muhafaza edileceği, adres defterlerinin nasıl oluşacağı ve sair hususlar düzenlenmektedir.

Yönetmeliğin yayınlandığı Resmi Gazete için Aşağıdaki dosyaya tıklayınız.

E-tebligat Uygulaması Resmi Gazetede Yayınlandı

İndir (43,02 KB)

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kapsamında Başkanımız'dan İlçemiz Girişimci İş Kadınlarına Ziyaret
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Odamıza Birlik ve Beraberlik Ziyareti
Rize İli Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi
Başarılı Olan Katılımcılara MYK Mesleki Yeterlilik Belgeleri Başkanımız İsmail KUYUMCU tarafından teslim edildi.
"Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi " Başvuruları Başladı
15 Temmuz'u Asla Unutmayacağız, Unutturmayacağız . "Gücümüz Milli İrade, Hedef Büyük Türkiye"