E-tebligat Uygulaması Resmi Gazetede Yayınlandı

Bu yönetmelik ile elektronik ortamda yapılacak tebligata ilişkin usul ve esaslar düzenlenmektir. Bu kapsamda kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve üst kuruluşlarının bu tebliğ kapsamında tebligatları elektronik olarak alma zorunluluğu olduğu düzenlenmektedir. Elektronik tebligatın nasıl yapılacağı,  işlem ve delil kayıtlarının nasıl muhafaza edileceği, adres defterlerinin nasıl oluşacağı ve sair hususlar düzenlenmektedir.

Yönetmeliğin yayınlandığı Resmi Gazete için Aşağıdaki dosyaya tıklayınız.

E-tebligat Uygulaması Resmi Gazetede Yayınlandı

İndir (43,02 KB)

Ardeşen TSO'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Anlamlı Ziyaret
Eğitim Faaliyeti Duyurusu
Başkan Kuyumcu 'dan 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Yıl SOnu Sergisi ve Eğitim Şenliğine Katılım
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu'ndan Ardeşen Emniyet Müdürü Sn. Bülen Erdoğan'a Ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Rize İl İcra Kurulu açılış toplantısını gerçekleştirildi.