Çözüm Koleji Rize Hamidiye Kampüsü Öğretmenlerinden Odamıza Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyesi Kaçkarlar Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Özel Eğitim Hiz. Tic. A.Ş. (Çözüm Koleji Rize Hamidiye Kampüsü) öğretmenlerinden İlyas Okumuş, Recep Şamlıoğlu ve Esra Balsüzen, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' yu makamında ziyaret etti. 26.06.2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında, öğretmenlerimiz, okulun verimlilik seviyesi ve öğrencilerin genel başarı düzeyi ile ilgili bilgi verdi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini, öğrencilerimize ihtiyaç duyulan her konuda destek olabileceklerini ve tecrübelerini aktarabileceklerini ifade etti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, nazik ziyaretlerinden dolayı öğretmenlerimiz İlyas Okumuş, Recep Şamlıoğlu ve Esra Balsüzen teşekkür ederek, çalışmalarında üstün başarılar diledi.

İstihdam seferberliği Müşterek Basın Toplantısı
Le Flamingo Hotel ve Restoran İşletmesi Sahibi Hemşehrimiz Sn. Ömer Yeniçırak'tan Odamıza Ziyaret
Başkan Kuyumcu'dan Araklı Sel Felaketi Başsağlığı ve Geçmiş Olsun Mesajı
Odamızdan , Ardeşen Belediyesi Başkanlığına Seçilen Sn. Avni KAHYA'ya Hayırlı Olsun Ziyareti