CHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Tahsin Bekir YAZICI'dan Odamıza Ziyaret

Ardeşen ve Ardeşenli için hizmet yoluna çıkan Belediye Başkan Adaylarından biri olan CHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Tahsin Bekir YAZICI ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Beraber Yürüme Kararı Alan İYİ Parti Eski İlçe Başkanı Sn. Mehmet Zeki DEMİROĞLU, Odamızı ziyaret ettiler. Bizlerde kendilerini,   Ardeşen TSO  Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail KUYUMCU, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu üyelerinden Ali TEKTAŞ, Şenol MORAL, Erdal SARAL ve Taner ÇAĞATAY ile birlikte karşıladık.

İlçemiz değişimi ve dönüşümü noktasında düşündükleri yeni projeler ve gelişmiş bir ticaret adına alınacak yeni kararlar hakkında (Geçmiş yıllarda Ardeşen Esnaf Odası Başkanlığınıda uzun yıllar yapan) Sn. YAZICI ile istişare fırsatı bulduk.

Bu nazik ziyaretlerinden dolayı  kendilerine teşekkür ederiz.

Çözüm Koleji Rize Hamidiye Kampüsü Öğretmenlerinden Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO Yönetim Kurulu'ndan HİL-ORSAN LTD ŞTİ. Üyemize Ziyaret
Perakende Satışa Sunulan Ürünlerde Düzenlenen Kampanyalar ve Fiyat Etiketi Hakkında Önemli Duyuru!
29 Ekim Kutlama Mesajı
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'dan Odamıza Ziyaret