CHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Tahsin Bekir YAZICI'dan Odamıza Ziyaret

Ardeşen ve Ardeşenli için hizmet yoluna çıkan Belediye Başkan Adaylarından biri olan CHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Tahsin Bekir YAZICI ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Beraber Yürüme Kararı Alan İYİ Parti Eski İlçe Başkanı Sn. Mehmet Zeki DEMİROĞLU, Odamızı ziyaret ettiler. Bizlerde kendilerini,   Ardeşen TSO  Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail KUYUMCU, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu üyelerinden Ali TEKTAŞ, Şenol MORAL, Erdal SARAL ve Taner ÇAĞATAY ile birlikte karşıladık.

İlçemiz değişimi ve dönüşümü noktasında düşündükleri yeni projeler ve gelişmiş bir ticaret adına alınacak yeni kararlar hakkında (Geçmiş yıllarda Ardeşen Esnaf Odası Başkanlığınıda uzun yıllar yapan) Sn. YAZICI ile istişare fırsatı bulduk.

Bu nazik ziyaretlerinden dolayı  kendilerine teşekkür ederiz.

Odamızda Devlet Destekleri ve Hibe Programları Konulu Eğitim Gerçekleştirildi
Eğitime TOBB desteği öğrencilere ulaştırıldı.
ARDEŞEN TSO 1. ve 6. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu
İmalat Sanayi Sektöründeki Kobilere 500Milyon TL Destek
Ardeşen TSO Haftalık Yönetim Kurulu Toplantımız Gerçekleşti. Konumuz Turizm.
Başkanımız Üyemiz Elva Proje , Elektrik Hizmetleri Açılışına katıldı.