Başkanımzdan Dünya Akreditasyon Günü Kutlama Mesajı

Uluslararası Laboratuvar Akreditasyon Birliği (ILAC) ve Uluslararası Akreditasyon Forumu (IAF)'nun müşterek girişimleri sonucunda her yıl 9 Haziran günü akreditasyon ve kalite bilincinin arttırılması, akreditasyonun daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla "Dünya Akreditasyon Günü" olarak kutlanmaktadır. Uluslararası düzeyde kabul gören akreditasyon faaliyetleri; insan güvenliği, çevre güvenliği ve kamu güvenliği gibi konularda halkın güveninin desteklenmesi, ticaret ve iş yapma süreçlerinde maliyetlerin azaltılması, teknoloji transferinin geliştirilmesi ve yatırımların artırılması konularında önemli bir rol oynamaktadır.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Odamızda kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Odanın üyelerine daha kaliteli hizmet verebilmesi amacıyla akredite oda olabilmek adına çalışmalarını yürütmektedir. Bu vesileyle ATSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak, "Dünya Akreditasyon Günü'nü" kutluyor, saygılarımı sunuyorum.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

Turizm Rehberliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başlıyor
Ardeşen TSO'dan Trabzon TSO'ya Ziyaret
KOSGEB Girişimcilik Kursu Başvuruları Başlıyor . Önemle Duyurulur
Eski Çaykur Genel Müdürü Sn. İmdat Sütlüoğlu'ndan Ardeşen TSO'ya Ziyaret
Ardeşen TSO 52. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.
Odamızdan , Ardeşen Belediyesi Başkanlığına Seçilen Sn. Avni KAHYA'ya Hayırlı Olsun Ziyareti