Başkanımzdan Dünya Akreditasyon Günü Kutlama Mesajı

Uluslararası Laboratuvar Akreditasyon Birliği (ILAC) ve Uluslararası Akreditasyon Forumu (IAF)'nun müşterek girişimleri sonucunda her yıl 9 Haziran günü akreditasyon ve kalite bilincinin arttırılması, akreditasyonun daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla "Dünya Akreditasyon Günü" olarak kutlanmaktadır. Uluslararası düzeyde kabul gören akreditasyon faaliyetleri; insan güvenliği, çevre güvenliği ve kamu güvenliği gibi konularda halkın güveninin desteklenmesi, ticaret ve iş yapma süreçlerinde maliyetlerin azaltılması, teknoloji transferinin geliştirilmesi ve yatırımların artırılması konularında önemli bir rol oynamaktadır.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Odamızda kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Odanın üyelerine daha kaliteli hizmet verebilmesi amacıyla akredite oda olabilmek adına çalışmalarını yürütmektedir. Bu vesileyle ATSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak, "Dünya Akreditasyon Günü'nü" kutluyor, saygılarımı sunuyorum.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

2.El Motorlu Kara Taşıtları Ticareti Yapanlara Yetki Belgesi Zorunluluğu
İlçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikasyon Töreni Başkanımızın da Katılımıyla Odamızda Gerçekleştirildi.
Ardeşen TSO'dan Doyum Pide Salonu Açılışına Katılım Gerçekleştirildi.
TOBB Nefes Kredisi Masrafları Hakkında Önemli Duyuru
Başkanımız'dan Enflasyonla Topyekün Mücadeleye Destek Kapsamında Üyelere Teşekkür ziyareti