Başkanımızın 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

Aziz milletimizin geleceğini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamasının mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Biliyoruz ki; milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda çocuklarımızın ve gençlerimizin en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nın tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim camiamıza, velilerimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, geleceğin teminatı olan çocuklarımıza başarılar diliyorum.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

NG Kütahya Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı'ndan Gülümsemeyi Unutmayalım Kampanyasına Destek
Yapımı Devam Eden Rize - Artvin Havalimanı'nın Görselleri Yayınlandı