Başkanımızdan Engelliler Haftası Mesajı

Hasta, yaşlı ve engellilerin sıkıntılarının ve gereksinimlerinin neler olduğunu bilmek, yaşamlarını engelli şekilde sürdüren insanlarımızı hatırlamak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve onların yetenekleri doğrultusunda yapabilecekleri işler olduğu anlayışını hakim kılmak amacı ile her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arası "Engelliler Haftası" olarak düzenlenir.

Birlikte yaşama kültürünün bir gereği olarak hasta, yaşlı veya engelli  varlığını unutmamalı, yaşam tarzlarımızda onlara da yer vermeliyiz. Toplumsal mutluluk, bireylerin mutluluğundan, bu da başkalarının acısını ve eksikliğini paylaşmaktan geçer.

Çamlıhemşin İl Genel Meclis Üyesi Sn. Ali KUYUMCU'dan Odamıza Ziyaret
Başkanımız'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı
TOBB Başkanı Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'ne Katıldı
DOKA Genel Sekteri Sn. Onur Adıyaman'dan Odamız Yönetim Kurulum Başkanımıza Makamında Ziyaret