Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az Yüzde 10 indirim Destek Mesajı

Değerli üyelerimiz, enflasyonla hepbirlikte vereceğimiz mücadele  programı çerçevesinde indirim kampanyası düzenlenmiştir. Yıl sonuna kadar satışını yaptığı ürünlerde en az %10 indirim uygulamak isteyen üyelerimiz program dahilinde kampanyaya katılacağını ve indirim uygulayacakları ürün listesini Odamıza 21 Ekim 2018 tarihine kadar bildirmeleri halinde firma unvanları  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bildirilerek ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaklardır. Destek vermeniz dileğiyle hayırlı işler dilerim.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

Başkanımızın Kurban Bayramı Mesajı
Fiyat Etiketinde Yerli Üretim Logosu Kullanımına İlişkin Tebliğ Resmi Gazetede Yayınlandı
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'dan Odamıza Ziyaret
KOSGEB Girişimcilik Kurs Eğitimleri Başvuruları Başladı
Hentbol Bayanlar Süper Ligi Temsilcileri ve Sporcularından Odamıza Ziyaret
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.