Başkanımızdan Dünya Çiftçiler Günü Kutlama Mesajı

Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu'nun (IFAP) kuruluş tarihi olan 14 Mayıs 1984 yılından beri her yıl "Dünya Çiftçiler Günü" olarak kutlanmaktadır. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nde çiftçilik mesleğinin toplum için taşıdığı önemin ortaya konulması ve tarımın dolayısı ile çiftçilik mesleğinin sorunlarına tüm dünyada farkındalığın artırılması hedeflenmiştir.
Geleceği çiftçilerimizin bereketli elleri ile kuruyoruz. Tüm zorluklara ve sorunlara rağmen inatla üreten, alın teri döken ve toprağı ekerek, ona değer katan tüm çiftçilerimizin "Dünya Çiftçiler Günü'nü" kutluyor, tüm çiftçilerimize saygı ve selamlarımı sunuyorum.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

Ardeşen TSO'dan Trabzon Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Ağı (ABİGEM ) Koordinatörüne Ziyaret
Hoşgeldin Ey Şehr-i Ramazan ; Başkanımızdan Ramazan Ayı Mesajı