Başkanımızdan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Oaşkanı İsmail KUYUMCU “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı;

Gazeteciler zor şartlar ve kısıtlı olanaklara rağmen haberleri doğru, tarafsız, dürüst, adil, ilkeli ve objektif yaklaşımlarıyla, toplumun vicdanı ve tercümanıdır.

Yaşadığımız toplumla birlikte dünyadaki gelişmelerle  bizleri bilgilendiren gazetecilerin sosyal güvenlik ve ekonomik  haklarının korunması, koşullarının iyileştirilmesiyle onlara gereken desteği sağlamak bizlerin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle  değerli basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında  başarılarının devamını diliyorum.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Ardeşen Vergi Dai
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu'ndan Ardeşen Emniyet Müdürü Sn. Bülen Erdoğan'a Ziyaret
Ardeşen TSO OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısına Katıldı.
Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri
Yeni Göreve Başlayan Rize Valisi'nden Ardeşen Ziyareti
Odamız , MEYBEM A.Ş. İşbirliğinde MYB Mesleki Yeterlilik Belgesi Kayıtlarımız Başladı.