Başkanımızdan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Oaşkanı İsmail KUYUMCU “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı;

Gazeteciler zor şartlar ve kısıtlı olanaklara rağmen haberleri doğru, tarafsız, dürüst, adil, ilkeli ve objektif yaklaşımlarıyla, toplumun vicdanı ve tercümanıdır.

Yaşadığımız toplumla birlikte dünyadaki gelişmelerle  bizleri bilgilendiren gazetecilerin sosyal güvenlik ve ekonomik  haklarının korunması, koşullarının iyileştirilmesiyle onlara gereken desteği sağlamak bizlerin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle  değerli basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında  başarılarının devamını diliyorum.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası 46. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Ardeşen TSO'dan Trabzon TSO'ya Ziyaret
Babalar Günü Kutlama Mesajı
Artvin TSO ve DOKA İşbirliği İle Düzenlenen Oda Borsa Uygulamaları Sorunları ve Çözümleri Konulu Eğitim
Yönetim Kurulu Başkanımız T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Sn. Adnan Yankın İle Bir araya Geldi.
Türk Eximbank'a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi