Başkanımızdan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Oaşkanı İsmail KUYUMCU “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı;

Gazeteciler zor şartlar ve kısıtlı olanaklara rağmen haberleri doğru, tarafsız, dürüst, adil, ilkeli ve objektif yaklaşımlarıyla, toplumun vicdanı ve tercümanıdır.

Yaşadığımız toplumla birlikte dünyadaki gelişmelerle  bizleri bilgilendiren gazetecilerin sosyal güvenlik ve ekonomik  haklarının korunması, koşullarının iyileştirilmesiyle onlara gereken desteği sağlamak bizlerin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle  değerli basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında  başarılarının devamını diliyorum.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

Odamızdan Ticaret Bakanlığı Ticaret Genel Müdürü Sn. Adnan Yankın'a Ziyaret
İkinci El Araç Alım Satımı Yapan İşletmeler İçin Önemli Duyuru
İstanbul CNR EXPO Fuarına Davet
Ardeşen tso 2019/Şubat 11. Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Perakende Satışa Sunulan Ürünlerde Düzenlenen Kampanyalar ve Fiyat Etiketi Hakkında Önemli Duyuru!
Odamız TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Komisyonu Yönetiminde Yer Aldı